با خواص پوست میوه‌ها آشنا شوید

با خواص پوست میوه‌ها آشنا شوید

آفتاب‌‌نیوز :

ما به طور معمول قسمتی از میوه را به همراه پوست آن بیرون می‌ریزیم در حالی که پوست میوه هم مراحل رسیدن و جذب مواد مغذی را همراه با خود میوه طی کرده است؛ بنابراین می‌توان از پوست آن هم استفاده کرد تا جذب مواد مغذی کامل‌تر شود. در ادامه به پنج میوه که می‌توان از پوست آن هم استفاده کرد اشاره می‌کنیم:

پوست موز

پوست موزمانند میوه آن حاوی پتاسیم، فیبر غذایی، چربی غیر اشباع و اسید‌های آمینه است و به ویژه پوست نارس آن سرشار از آنتی اکسیدان است. می‌توانید پوست موز را در مخلوط کن به صورت اسموتی دربیاورید و مصرف کنید.

پوست پرتقال

پوست پرتقال حاوی آنتی اکسیدان، کلسیم ویتامین B و A و C است. جالب است بدانید فیبر پوست پرتقال از داخل آن بیشتر است.

پوست لیموترش

پوست لیموترش مواد مغذی‌همچون کلسیم پتاسیم و ویتامین C دارد.

پوست کیوی

پوست کیوی از فیبر غنی است. فیبر پوست این میوه تقریباً سه برابر خود میوه است.

ساقه کلم بروکلی

ساقه‌های این سبزی هم به اندازه بوته آن مغذی و خوش طعم و دارای آنتی اکسیدان و فیبر ویتامین و فولات است.

آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "با خواص پوست میوه‌ها آشنا شوید" هستید؟ با کلیک بر روی پزشکی، ممکن است در این موضوع، مطالب مرتبط دیگری هم وجود داشته باشد. برای کشف آن ها، به دنبال دسته بندی های مرتبط بگردید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "با خواص پوست میوه‌ها آشنا شوید"، کلیک کنید.