ساعت کار و هزینه ورودی معبد ایسکون دهلی

معبد ایسکون دهلی که با نام رسمی سری سری رادا پارتاساراتی ماندیر شناخته می شود یکی از مهم ترین مراکز معنوی و فرهنگی پایتخت هند است. این مکان مقدس نه تنها عبادتگاهی برای پیروان آیین هندو و فرقه وایشناوا است بلکه یک مجموعه فرهنگی جامع با امکانات متنوع محسوب می شود.
برای تجربه بازدید بهتر و برنامه ریزی دقیق اطلاع از جزئیات عملی مانند ساعات بازدید هزینه ورودی و نکات مهم دیگر ضروری است.

ساعت کار و هزینه ورودی معبد ایسکون دهلی

تاریخچه ISKCON temple Delhi

جنبش جامعه بین المللی برای آگاهی کریشنا (ISKCON) در سال ۱۹۶۶ میلادی توسط ای.سی. باکتیودانتا سوامی پرابهوپادا در شهر نیویورک بنیان گذاری شد. این جنبش ریشه در فرقه گائودیا وایشناوا از آیین هندوئیسم دارد که بر پرستش خدای کریشنا تمرکز دارد و آموزه های آن برگرفته از متن مقدس باگاواد گیتا است.

سال ها پس از شکل گیری جنبش معبد ایسکون دهلی در تاریخ ۵ آوریل ۱۹۹۸ میلادی افتتاح گردید. طراحی این بنا توسط معمار برجسته پادما شری آچوت پوروشوتام کانوینده انجام شد که به خاطر سبک خاص خود شناخته می شود. ساخت این معبد با همکاری بنیاد هندوجا در دسامبر ۱۹۹۵ آغاز و با هزینه ای بالغ بر ۱۲ کرور روپیه که عمدتاً توسط افراد و بنیادها تأمین شد تکمیل گردید.

ساعت کار و هزینه ورودی معبد ایسکون دهلی

معبد ایسکون دهلی در تمام روزهای هفته پذیرای بازدیدکنندگان است. ساعات بازدید عمومی از این مجموعه از ابتدای مراسم منگالا آراتی در ساعت ۴:۳۰ صبح آغاز شده و تا ساعت ۲۱:۰۰ (۹ شب) ادامه دارد. توجه داشته باشید که سالن اصلی معبد معمولاً در ساعات میانی روز بین ساعت ۱۳:۰۰ (۱ بعدازظهر) تا ۱۶:۰۰ (۴ بعدازظهر) بسته می شود.

یکی از نکات قابل توجه در مورد معبد ایسکون دهلی این است که بازدید از این مکان کاملاً رایگان است و نیازی به پرداخت هزینه ورودی برای ورود به مجموعه نیست. با این حال مجموعه ایسکون هزینه هایی برای نگهداری و فعالیت های خود دارد و امکان اهدای کمک های مالی به صورت نقدی یا آنلاین برای علاقه مندان فراهم شده است.

معماری و قسمتهای مختلف معبد ایسکون دهلی

معماری معبد ایسکون دهلی ترکیبی هنرمندانه از سبک سنتی معابد هندو با عناصر معماری مدرن و کارکردگرا است که بازتاب دهنده دیدگاه معمار آن آچوت پوروشوتام کانوینده است. این مجموعه وسیع بر روی تپه های هاره کریشنا بنا شده و از چندین بخش اصلی تشکیل شده که هر یک کاربری خاص خود را دارند.

معبد

بخش اصلی مجموعه خود معبد است که با برج های مشبک خود از دور نمایان است. این بنا با استفاده از مصالحی نظیر مرمر چوب و سنگ تراشیده شده ساخته شده و محل نگهداری و پرستش تمثال های اصلی کریشنا و رادهرانی و دیگر خدایان مرتبط است. مراسم مذهبی و آیین های روزانه در این بخش برگزار می شوند.

مرکز مطالعات ودایی

این بخش شامل سالن های متعددی برای برگزاری سمینارها کلاس ها و کنفرانس هایی با موضوع فلسفه و ادبیات ودایی است. کتابخانه تحقیقات ودایی نیز در این مرکز قرار دارد که مجموعه ای غنی از کتاب ها و منابع مرتبط با متون ودایی به زبان های مختلف از جمله انگلیسی و هندی را در خود جای داده است.

مرکز هنرهای نمایشی ودایی

این بخش شامل یک آمفی تئاتر روباز است که رو به معبد اصلی قرار دارد. این فضا به برگزاری اجراهای هنری سنتی هندو مانند موسیقی و رقص اختصاص دارد و فرصتی برای آشنایی بازدیدکنندگان با هنرهای نمایشی مرتبط با فرهنگ ودایی فراهم می کند.

موزه فرهنگ ودایی

این موزه که با نام «مرکز شکوه فرهنگ ودایی هند» نیز شناخته می شود با استفاده از فناوری های نوین چندرسانه ای بازدیدکنندگان را با متون مقدس هندو و مفاهیم اصلی آن ها آشنا می کند. نمایش هایی با استفاده از انیماترونیک جلوه های لیزری و پروجکشن داستان حماسه هایی مانند مهابهاراتا و رامایانا را روایت کرده و مفاهیم بهاگاواد گیتا را شرح می دهند. گالری هنری و نمایشگاه هایی درباره آداب و رسوم وایشناوا نیز در این بخش قرار دارند.

پارک کریشنا جایانتی

این پارک فضایی آرام و زیبا در محوطه معبد است که طراحی آن الهام گرفته از افسانه های دوران کودکی کریشنا و گردش او در باغ ها و بیشه ها است. وجود حوض ها و آبشارهای کوچک در این پارک فضایی دلنشین برای استراحت و تأمل ایجاد کرده است.

آشرام

آشرام در واقع بخش مسکونی مجموعه ایسکون است که برای اقامت دوستداران و پیروان کریشنا در نظر گرفته شده است. افرادی که مایل به زندگی در این مجموعه و تمرکز بر مطالعه ادبیات ودایی و پیروی از سبک زندگی مرتبط هستند می توانند پس از هماهنگی های لازم در این بخش اقامت کنند.

مراسم مذهبی مختلف معبد ایسکون دهلی

در طول روز مراسم و آیین های مذهبی متعددی در معبد ایسکون دهلی برگزار می شود که به آن ها «آراتی» گفته می شود و بازدیدکنندگان می توانند در آن ها شرکت کنند. این مراسم شامل منگالا آراتی در ساعت ۴:۳۰ صبح دارشان آراتی در ساعت ۷:۱۵ صبح گورو پوجا در ساعت ۷:۳۰ صبح راج بوگ آراتی در ساعت ۱۲:۳۰ بعدازظهر اوستاپانا آراتی در ساعت ۱۶:۱۵ (۴:۱۵ بعدازظهر) ساندیا (غروب) آراتی در ساعت ۱۹:۰۰ (۷ شب) و سایانا آراتی در ساعت ۲۰:۳۰ (۸:۳۰ شب) هستند.

علاوه بر مراسم آراتی برنامه های معنوی دیگری نیز در معبد برگزار می شود. هر روز صبح در ساعت ۵:۱۵ مراقبه جاپا (تکرار مانترا) انجام می شود و در ساعت ۸ صبح و ۸ شب نیز سخنرانی هایی پیرامون متن مقدس «سریماد باگاواتام» ارائه می گردد که فرصتی برای تعمق بیشتر در آموزه های ودایی فراهم می کند.

کارهایی که باید در ISKCON temple Delhi انجام بدهید!

بازدید از معبد ایسکون دهلی تجربه ای چندوجهی است و فعالیت های متنوعی وجود دارد که می توانید انجام دهید. قدم زدن در اطراف تپه های هاره کریشنا که معبد روی آن قرار دارد می تواند آغاز خوبی باشد. شرکت در یکی از مراسم های مذهبی (آراتی ها) که در طول روز برگزار می شوند تجربه ای معنوی و فرهنگی عمیق است.

بازدید از کتاب فروشی معبد و گشت و گذار در میان کتاب های مرتبط با ادبیات ودایی یا صرف وقت در کتابخانه باکتیودانتا برای دیدن بزرگ ترین گیتای چاپ شده در جهان و مطالعه بیش از ۲۰۰۰ کتاب برای علاقه مندان به مطالعه جذاب خواهد بود. صرف غذا در رستوران گیاهی «گوویندا» که غذاهای ساتویک (بدون پیاز و سیر) سرو می کند و به کریشنا پیشکش شده اند تجربه ای منحصر به فرد است.

بازدید از موزه فرهنگ ودایی با نمایش های تعاملی و دیوراماها شرکت در برنامه های مرتبط با تهیه و توزیع پراساد (غذای مقدس) یا حتی تماشای پخش زنده مراسم از وب سایت معبد در صورت عدم امکان حضور فیزیکی از دیگر فعالیت هایی هستند که می توانید در این مجموعه انجام دهید. همچنین بررسی تقویم رویدادهای انجمن جوانان برای شرکت در کارگاه ها و جشنواره ها نیز می تواند جالب باشد.

نکاتی که باید به هنگام بازدید از معبد ایسکون دهلی در ذهن داشته باشید!

هنگام بازدید از معبد ایسکون دهلی که یک مکان مذهبی است رعایت برخی نکات ضروری است. توصیه می شود لباسی ساده و پوشیده بپوشید؛ شانه ها و زانوها باید حتماً پوشیده باشند و پوشیدن شورت شلوارک یا دامن کوتاه و تاپ مناسب نیست. عکاسی در داخل سالن اصلی معبد معمولاً مجاز نیست اما می توانید از محوطه بیرونی تپه ها و دریاچه عکس بگیرید.

اگر قصد اقامت در مهمانسرای آشرام را دارید لازم است از قبل هماهنگی های لازم را انجام دهید. مهم است بدانید که برای پیوستن به جمع دوستداران کریشنا و شرکت در فعالیت های ایسکون نیازی به تغییر دین خود ندارید و افراد با هر پیشینه مذهبی می توانند در این مجموعه حضور یابند. برای گروه ها امکان شرکت در سمینارهای خاص بر اساس آموزه های ودایی وجود دارد.

با وجود اینکه ورود به معبد رایگان است مجموعه ایسکون هزینه هایی برای اداره امور و پذیرایی از بازدیدکنندگان دارد. بنابراین اهدای کمک مالی به صورت داوطلبانه به خصوص اگر از امکاناتی مانند غذای رایگان در مناسبت ها استفاده می کنید توصیه می شود. سرویس های بهداشتی کافی در محوطه معبد برای استفاده بازدیدکنندگان فراهم شده است.

ایسکون چیست؟

ایسکون مخفف جامعه بین المللی برای آگاهی کریشنا است نهادی معنوی از فرقه گائودیا وایشناوا هندوئیسم که بر پرستش خدای کریشنا تمرکز دارد و آموزه هایش برگرفته از باگاواد گیتا است.

ساعت کار معبد ایسکون دهلی چیست؟

معبد ایسکون دهلی همه روزه از ساعت ۴:۳۰ صبح تا ۹ شب باز است. سالن اصلی معبد بین ساعت ۱ تا ۴ بعدازظهر بسته می شود.

هزینه ورودی معبد ایسکون دهلی چقدر است؟

بازدید از معبد ایسکون دهلی کاملاً رایگان است و نیازی به پرداخت هزینه ورودی نیست. با این حال کمک های مالی داوطلبانه پذیرفته می شود.

چگونه به معبد ایسکون دهلی برویم؟

معبد در شرق کایلاش قرار دارد. می توانید با مترو (ایستگاه Nehru Place یا Kailash Colony) اتوبوس تاکسی یا خودروی شخصی به آنجا بروید. نزدیک ترین ایستگاه مترو Nehru Place است.

مهمترین کارهایی که می توان در معبد ایسکون دهلی انجام داد کدامند؟

شرکت در مراسم مذهبی (آراتی) بازدید از موزه فرهنگ ودایی مطالعه در کتابخانه خرید از کتاب فروشی و صرف غذا در رستوران گوویندا از مهم ترین فعالیت ها هستند.

نکاتی که باید هنگام بازدید از معبد ایسکون دهلی رعایت کرد چیست؟

پوشیدن لباس مناسب و پوشیده (پوشاندن شانه و زانو) عدم عکاسی در داخل سالن اصلی و رعایت احترام به فضای معنوی از نکات مهم هستند.

مراسم مذهبی معبد ایسکون دهلی چه زمانی برگزار می شوند؟

مراسم مذهبی (آراتی ها) چندین بار در طول روز برگزار می شوند که اولین آن ها ساعت ۴:۳۰ صبح و آخرین آن ها ساعت ۸:۳۰ شب است. جزئیات زمان بندی در محل معبد قابل دسترسی است.

آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "ساعت کار و هزینه ورودی معبد ایسکون دهلی" هستید؟ با کلیک بر روی گردشگری و اقامتی، ممکن است در این موضوع، مطالب مرتبط دیگری هم وجود داشته باشد. برای کشف آن ها، به دنبال دسته بندی های مرتبط بگردید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "ساعت کار و هزینه ورودی معبد ایسکون دهلی"، کلیک کنید.