آفت مدرسه ها آموزش حافظه محور است/ مدل جدیدی از تعلیم و تربیت هوشمند و عالمانه را طراحی کرده ایم

دکتر طهرانچی در حاشیه مراسم افتتاحیه جشنواره فرهیختگان جوان؛

آفت مدرسه ها آموزش حافظه محور است مدل جدیدی از تعلیم و تربیت هوشمند و عالمانه را طراحی کرده ایم

رییس دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه آفت مدرسه ها آموزش حافظه محور است، گفت: درصدد هستیم مدل جدیدی از تعلیم و تربیت هوشمند و عالمانه را نشان دهیم.

به گزارش خبرنگار گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری تفریحبار، دکتر محمدمهدی طهرانچی، رییس دانشگاه آزاد اسلامی درباره ششمین جشنواره فرهیختگان جوان  در جمع خبرنگاران اظهار کرد: دانشگاه آزاد اسلامی از کودکستان تا دکتری در امر تعلیم و تربیت نقش جدی دارد و به عنوان یک کنشگر متفکر عالم می خواهد در این صحنه حاضر است.

توجه به دانش آموز امری اساسی است

وی افزود: توجه به دانش آموز برای کشوری که می خواهد پژوهشگران نخبه داشته باشد، امری ضروری و اساسی است. در همه اسناد کشورهای مختلف می بینیم که پژوهش برای اینکه در وجود دانش آموزان نهادینه شود، بایستی از مدرسه شروع شود.

آفت مدرسه ها آموزش حافظه محور است

دکتر طهرانچی با بیان اینکه آفت مدرسه ها آموزش حافظه محور است، ادامه داد: لذا این امر باید به آموزش عمیق، کاربردی و فایده محور تبدیل شود. اگر همچنین رخدادهایی نباشند، بلاشک شرایط عرصه بروز و ظهور یادگیری عمیق فراهم نمی شود.

جشنواره فرهیختگان جوان؛ بزرگترین رویداد کشور

رییس دانشگاه آزاد اسلامی اضافه کرد: جشنواره فرهیختگان جوان به عنوان بزرگترین رویداد کشور در حال حاضر در مجموعه مدارس بعد از فرهیختگان برای سطح ربوکاپ این مجموعه را صرفا برای دانش آموزان برگزار کردیم و این دانش آموزان در این جشنواره در نقش معلمان حاضر می شوند.

وی گفت: باید در خصوص اجرای جشنواره های این چنینی حرکت جدی ای داشته باشیم و در کشور برای آن اهمیت ویژه ای قایل شوند.

دانشجو خوب از پرورش دانش آموزان حاصل می شود

دکتر طهرانچی با بیان اینکه تقریبا 750 تیم شرکت کردند، اظهار کرد: نسبت به سال های قبل پیشرفت خوبی کردیم، زیرا بیماری همه گیر کرونا افت شدیدی در برگزاری مسابقات ایجاد کرد. حضور دانشگاه های کشور به صورت جدی در این عرصه ها و رخدادهای این چنینی مهم تلقی می شود، چراکه دانشجوی خوب از پرورش دانش آموزان خوب و مستعد حاصل می شود.

رییس دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه از سراسر ایران 2 هزار و 500 شرکت کننده در این رخداد دانش آموزی حضور دارند، تصریح کرد: شور و نشاط حاصل از دانش آموزان بسیار لذت بخش است و از همه دانش آموزان خوب سرزمین دعوت می کنیم تا سال آینده با رخداد بزرگ تری میزبانی کنیم.

دکتر طهرانچی با اشاره به برنامه دانشگاه آزاد برای تقویت مهارت محوری، ادامه داد: بالاتر از مهارت محوری افزایش قدرت توانایی دانش آموزان همزمان با دانایی آن هاست.

دانش آموزان نسبت به دانایی غفلت بزرگی دارند

وی با بیان اینکه دانش آموزان نسبت به دانایی غفلت های بزرگی دارند، ابراز کرد: مهارت تنها کافی نیست و بایستی دانایی و توانایی دانش آموزان، روحیه دانستن و پرسش برای توانستن و دانستن را تقویت کنیم؛ لذا دانشگاه آزاد یک برنامه مدون و مشخص با محور مدیریت عالمانه مدارس دارد.

دکتر طهرانچی خاطرنشان کرد: هم اکنون دانشکده های تعلیم و تربیت اسلامی در حال شکل گیری است و عهده دار مدارس سمای دانشگاه شده اند که 850 مدرسه است. درصدد هستیم مدل جدیدی از تعلیم و تربیت هوشمند و عالمانه را نشان دهیم.

آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "آفت مدرسه ها آموزش حافظه محور است/ مدل جدیدی از تعلیم و تربیت هوشمند و عالمانه را طراحی کرده ایم" هستید؟ با کلیک بر روی ورزشی، آیا به دنبال موضوعات مشابهی هستید؟ برای کشف محتواهای بیشتر، از منوی جستجو استفاده کنید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "آفت مدرسه ها آموزش حافظه محور است/ مدل جدیدی از تعلیم و تربیت هوشمند و عالمانه را طراحی کرده ایم"، کلیک کنید.